(VIDEO) Križevački ‘kids from the sky’ izbacili novi singl “Film”

Marljivi križevački elektro-pop dvojac “kids from the sky” objavio je prošli petak novi singl s videospotom “Film”, u izdanju Aquarius Records. Glazbu, aranžmane i tekst potpisuje osnivač sastava i kantautor Teo Golub, a za mastering je bio zadužen Dragutin Smokrović Smokva. Drugi član sastava je križevački perkusionist Robin Petić.

– “Film” je pjesma nostalgično-ljetnog vibea koja vraća u djetinjstvo, u dane kad se sve činilo ljepšim i jednostavnijim. Ljetna nostalgija je zanimljiv osjećaj, pomalo oksimoronski, a upravo to ova pjesma ima, istaknuli su “kidsi”, napomenuvši da su u videospot uvrstili snimke njihovih nekoliko nastupa i na taj ga način posvetili svima koji im pružaju podršku na koncertima.

Dosadašnja je 2022. godina “kidsima” bila vrlo aktivna – nastupali su u zagrebačkom Klubu Močvara, križevačkom Klubu kulture i gostovali na radijskim postajama, objavili su singl “Sjaj” te osvojili međunarodnu nagradu Muzzik Video Awards MVA 2K21 za “Prolaznu stvar” kao najbolji videospot novog izvođača.

Svoju glazbenu produkciju realiziraju u križevačkom Melon Music Studiju u vlasništvu Tea Goluba, pa su još početkom godine krenuli sa snimanjem obrada u vlastitom serijalu RedRoom Sessions. Križevačka publika moći će ih poslušati na svirci uoči subotnje projekcije 5. Robin ljetnog kina 23. srpnja na Nemčićevom trgu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.