Novi glazbeni studio u Križevcima nudi besplatno snimanje pjesme

U Križevcima je nedavno otvoren novi glazbeni studio, na adresi Donji Cubinec 81, u vlasništvu mladog križevačkog glazbenika Tea Goluba, kantautora i pjevača glazbene skupine “kids from the sky”. “Studio Melon” mjesto je za kreiranje glazbenih uradaka koji mogu konkurirati na najvišoj razini, stvoriti ugodnu radnu atmosferu i povezati se s ljudima i glazbenicima koji žele stvarati pjesme novog, modernog glazbenog vala.

Iako usluge koje pružaju obuhvaćaju bilo kakvu obradu zvuka koja može i ne mora biti vezana uz glazbeni sadržaj, žele prije svega u dobroj atmosferi stvarati dobru glazbu. Budući da je na vlastitom glazbenom putu osjetio koliko je potrebna i što znači podrška, Golub je odlučio mladim glazbenim talentima i nadama ponuditi besplatno snimanje prve pjesme u njegovom studiju.

– Poanta je da dodatno pokrenemo glazbenu scenu sa stvaranjem dobre i urbane glazbe jer smatramo da postoji puno talenata i potencijala koje je samo potrebno probuditi i pokrenuti, istaknuo je Golub, uputivši poziv mladim glazbenicima i ljudima željnim glazbene suradnje da im se jave e-poštom ili na broj mobitela 0981307135.

“Studio Melon” moguće je angažirati i za djelatnosti zvučnih zapisa kao što su: snimanje audio reklama, snimanje voice-overa, snimanje vokala i glasova te snimanje audio logotipova. Dodatno, iznajmljuju i razglasni sustav uz miksetu i bežični mikrofon za različite događaje. Od novijih referenci na njihove radove posljednja su dva singla i videospota “kids from the sky” – Prolazna stvar i Sjaj.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.