(VIDEO) ‘Sjaj’ – nova pjesma i spot križevačkih ‘kids from the sky’

U ponedjeljak je na Youtube kanalu izdavačke kuće Aquarius Records objavljena nova pjesma i spot križevačkog electro-pop sastava “kids from the sky” pod naslovom “Sjaj”. Najavljena kao pjesma za sve koji vole rano proljeće i kasne provode, radnja u spotu, uz članove sastava – autora i pjevača Tea Goluba te perkusionista Robina Petića, predstavlja i tri mlade glumice Anamariju Bagarić, Elenu Janjić i Anu Žanko.

Video produkciju spota i ovaj je put realizirao podravski filmaš Dinko Šimac, koji je producent i snimatelj svih dosadašnjih video spotova križevačkih “kidsa”, njih desetak. Glazbu, tekst i miksanje autorski potpisuje Teo Golub, a masteriranje Dragutin Smokrović Smokva. Posebne zahvale u potpisu spota upućene su “Chillkica jam” i “dšv crew”.

Vrijedi spomenuti da je spot za “Prolaznu stvar”, koji je sastav objavio prije pola godine, nominiran u kategoriji “Najbolji video novog izvođača” natječaja “Muzzik Video Awards 2021” regionalnog glazbenog portala Muzzik, jedinstvenog vodiča kroz raznovrsne žanrove svjetske i regionalne popularne glazbe, koji objavljuje premijere video spotova i traga za, kako je navedeno na njihovim stranicama, talentiranim mladim glazbenicima, novim bendovima i autorima.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.