Komunalno proslavilo 60. rođendan

Komunalno_poduzece_rodjendan_obljetnica_sezdesetKRIŽEVCI – Komunalno poduzeće Križevci obilježilo je 60. godišnjicu rada, svečanom sjednicom u u Hrvatskom domu. Tvrtka je među najboljima iz komunalnog sektora u Hrvatskoj, naglasio je njezin direktor Goran Gregurek, usprkos razdvajanju društva te formiranju nove građevinske tvrtke GRAD-KOM i iščekivanju osnivanja Voda usluga. Posebno je pohvalio sakupljanje otpada i podsjetio na 4 milijuna kuna uloženih u izgradnju Reciklažnog dvorišta. To je bio vrlo isplativ potez, rekao je Gregurek na svečansoti, jer su unatrag nekoliko godina poduzeće i Grad dobivali nagrade za model odvojenog sakuplja otpadom te su često spominjani kao primjeri dobre prakse. Uz to, nabavljeni su novi strojevi i vozila, izgrađeni vodovodi i odvodnje, uređeno je Gradsko groblje, izgrađeni novi prostori, a direktor je izdvojio i pomlađivanje kadra.(RKC)

20 godina CSF
Vezano
4 komentara
  1. gonzo piše:

    A kaj očekivati drugo od Gregureka

  2. Mila piše:

    Svim radnicima Komunalnog poduzeća čestitam veliki jubilej,a upravi zahvaljujem što na svečanu sjednicu nije pozvan nitko od bivših radnika,sada umirovljenika,te su nas tako poštedili eventualnih troškova nastalih dolaskom na sjednicu i emocionalnog stresa izazvanog susretom sa bivšim kolegama.Svaka čast,to je zovem brigom o starimaod kojih su neki cijeli radni vijek odradili u Komunalnom poduzeću.

  3. lepi Af piše:

    I vrapci na grani znaju da je Gregić nesposoban i da je na poziciji samo zato ,jer je u HSS-u, a pravi posao odrađuje Dijana i ona bi trebala biti direktorica.

  4. batifjaka piše:

    zbilja svaka čast kaj imamo najskuplju vodu u županiji a sve zato kaj si direktor komunalnog za sebe gradi teniske terene,a sve na naš račun, svaka vam čast zeleni kmeri

Komentari su zatvoreni.