Nakon 12 godina ponovno se pokreće gradska stolnoteniska liga

Lijepe sportske vijesti stižu nam iz stolnog tenisa. Nakon 12 godina ponovno se revitalizirala gradska stolnoteniska liga, ali sada pod nazivom gradska stolnoteniska liga Robin Križevci. U organizaciji Stolnoteniskog kluba Križevci 07. rujna 2021. započinje gradska liga u kojoj će snage odmjeravati prijavljene dvočlane ili tročlane ekipe.

Kako su izvijestili iz kluba, utakmice bi se igrale utorkom u 21.00 h u dvorani Gimnazije I. Z. Dijankovečkoga Križevci. Ekipe bi se sastojale od minimalno 2 igrača, a maksimalno 3 (zamjenski). Igralo bi se sistemom svatko sa svakim i na kraju Final four, odnosno četiri najbolje ekipe odmjerile bi snage zadnji dan lige. Kotizacija bi iznosila iznosila 300. 00 kuna po ekipi (troškovi medalja, pehara i najma dvorane).

Ideja je da liga bude striktno rekreativnog karaktera, što znači da nema prijava igrača koji su registrirani u stolnoteniskim klubovima ili ligama. Zadnji dan prijava ekipa je 27. 08. 2021. ili do popunjavanja kvote od planiranih 12 ekipa. Ekipe se mogu prijaviti na mail stkkrizevci@gmail.com, a za sve dodatne informacije zainteresirani mogu kontaktirati predsjednika kluba Tomislava Salopeka na broj 091/16 71 370.

Vezano

Komentari su zatvoreni.