Putopisna poslastica: Večeras na Culture Shocku gostuju Anđela i Davor Rostuhar

Putopisni spektakl u Križevcima. Jedan od naših najpoznatijih putopisaca – Davor Rostuhar – ponovno dolazi u grad podno Kalnika, ponovno se vraća na Culture Shock FestivalNakon što je 2010. godine sudjelovao na tribini “Džungla” u sklopu 6. Culture Shocka, Rostuhar će ovaj puta gostovati s vrlo bogatim programom.

Vrijeme radnje je danas, 30. rujna, a večernji program počinje u 19 sati u predvorju Kina Križevci, gdje će Davor i Anđela Rostuhar predstaviti izložbu i knjigu Ljubav oko svijeta. Ulaz na izložbu je besplatan i nije potrebna prethodna najava ili rezervacija ulaznice.

Nakon toga, s početkom u 20 sati, u dvorani Kina Križevci održat će se projekcija dokumentarnog filma Ljubav oko svijeta. Od dubokih amazonskih šuma i zabačenih sela na Himalaji, preko malih pacifičkih zemalja i afričkih slamova, sve do najvećih svjetskih metropola, ovaj zapanjujući dokumentarac prikazuje nam 33 različite priče o ljubavi i braku, izazovima i borbama, usponima i padovima, stvarajući jedinstvenu ljubavnu priču koja nas podsjeća kako ljubav nikada ne može biti jednostavna, ali kako je, istovremeno, tek nekoliko stvari na Zemlji jednostavno poput ljubavi.

Na projekciju je moguće ući samo s ulaznicama, koje su besplatne, ali ih je prethodno bilo potrebno rezervirati. Ulaznice su razgrabljene u svega 23 minute, no dobra je vijest za sve one koji nisu bili dovoljno brzi, da udruga P.O.I.N.T. radi na tome da osigura još jednu projekciju, a o terminu iste naknadno će obavijestiti javnost.

17. Culture Shock Festival organizira Udruga P.O.I.N.T., partneri festivala su KLIK- Križevački laboratorij inovacija za klimu Gradska knjižnica Franjo Marković Križevci, Pučko otvoreno učilište Križevci i Turistička zajednica Grada Križevaca. Pokrovitelji festivala su Grad Križevci, Ministarstvo kulture i Koprivničko – križevačka županija.

Vezano

Komentari su zatvoreni.