Kuglači u novom ruhu do prvih bodova

Nakon dvije sezone odigrane u jednim dresovima, kuglači križevačke “Elektre” odlučili su da je vrijeme za nabavku novih. Shvativši da su dogovori o donaciji dresova sklopljeni s “figom u džepu”, igrači su za financiranje novih posegnuli, po tko zna koji puta, u vlastite novčanike.
U tako obnovljenom izdanju odigrali su utakmicu 2. kola 3. HKL. Gosti, objektivno slabija, ali ipak neugodna ekipa “Ivančice” iz Ivanca, i sami su bili svjesni da će u Koprivnici teško do bodova. Ipak, utakmica je imala rasplet kakvome se niti jedna strana nije nadala.

     Prednost “domaće” kuglane, kapital je koji su Križevčani malo puta do sada prokockali i ohrabreni tom činjenicom sigurno ulaze u utakmicu. Prva trojka: Sanković (541), Šimatović (514) i D. Kirin (543) rutinirano pobjeđuj protivnike i dovode “elektraše” u vodstvo 3:0 uz 110 čunjeva prednosti. Druga trojka: Posavec (539), M. Kirin (567), Horvat (518) još bolje odrađuje svoj posao. Prepustivši protvnicima tek 3 seta (od ukupno 12), privode utakmicu kraju. Pobjeda od 8:0 (3222 : 2978) potvrda je dobre forme križevačkih igrača i najava zanimljivih utakmica za malobrojnu koprivničku publiku u budućnosti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.