Kako je Davor Rostuhar otkrio džunglu? – Tribina na Culture Shock Festivalu

Jesu li guste krošnje džungle uspjele do danas sakriti djeliće praiskonskog raja? Što misle goli stanovnici kuća na drveću u najzabačenijoj džungli svijeta? Kako se osjeća čovjek u džungli kad mu izgore jedine tenisice, a tropski paraziti pojedu kožu stopala? Kakav je osjećaj živjeti od onog što uloviš? Kako miriši džungla po noći? Kakve veze imaju živi mitovi praiskonskih plemena sa zagrebačkim dečkom 21. stoljeća?

Odgovore na ova i još mnoga pitanja saznajte na predavanju Davora Rostuhara i prezentaciji njegove knjige “Džungla” u sklopu 6. Culture Shock Festivala, u četvrtak 4. ožujka 2010. u Klubu kulture u Križevcima od 19:30 sati. Moderator tribine je križevački planinar i pustolov Robert Pašičko, a ulaz je slobodan.

Putopisac i istraživač Davor Rostuhar, „najveći pustolov među fotografima i najbolji fotograf među pustolovima“ putuje u najzabačenije kutke svijeta i fotografira za National Geographic. Danas 28-godišnjak, s navršenih 19 bio je biciklom na ekspediciji do Egipta. „Jedinstven  predstavnik te malobrojne skupine svestranih fotoreportera. Rese ga vrstan objektiv i podjednako vrsno pero, uz izniman radni elan i hrabrost koja je nama običnim smrtnicima katkad jednostavno neshvatljiva.“

Vezano

Komentari su zatvoreni.