(FOTO) Radnik održao trening na otvorenom. Maslić: Organizirat ćemo ’24 sata košarke’

Dolazak novih operativaca potpuno je promijenio krvnu sliku Košarkaškog kluba Radnik. Otkako su Dominik Nervo i Tomislav Maslić postali predsjednik, odnosno sportski tajnik, KK Radnik niže sjajne poteze kojima prvenstveno radi na popularizaciji košarke. Klub je oduševio regiju nabavkom novih dresova s motivima grada, postigli su partnersku suradnju s udrugom Ulica, To Smo Mi koja organizira Crosscity Buckets turnir, a pored svega, sjajan učinak postignut je i organiziranjem treninga na otvorenom.

Prvi takav trening održan je 27. veljače, a polučio je izvrsne rezultate i privukao nekolicinu novih mladih košarkaša i košarkašica. Proteklog vikenda, 10. travnja, ponovili su isti recept. Vanjsko igralište kod gimnazije, glazba, košarka i sjajno druženje bili su dobitna kombinacija i ovaj puta. Kako je protekao drugi trening na otvorenom, ispričao nam je Tomislav Maslić, član seniorske postave i sportski tajnik kluba.

“Na treningu smo okupili sve mlađe kategorije, od početnika do juniora, oko 70-ak djevojčica i dječaka. Treninge su vodili Tomislav Matoić, Ivan Svoboda i Saša Šikić, treneri iz naše omladinske škole. Uz glazbu, košarku i pizzu proveli smo lijep subotnji dan”, nije skrivao zadovoljstvo Maslić, a potom je najavio i novo druženje na vanjskom terenu. Bit će to pravi praznik košarke, a o čemu se radi, Maslić je rekao za naš portal:

“Sljedeće okupljanje na otvorenom planiramo 20. lipnja u sklopu Sport Kž vikenda, kada ćemo ispred kluba organizirati manifestaciju ’24 sata košarke’. Taj dan svi koji su povezani s košarkom u Križevcima odigrali bi košarku u sklopu manifestacije, druženje bi upotpunio DJ, probat ćemo organizirati i gastro program koji bi zaokružio cijelu priču i bio bi to jedan festival dobre energije, zabave i košarke”, najavljuje.

Po svemu sudeći, lipanj će biti pravi mjesec košarke u Križevcima. Naime, podsjećamo da je vikend nakon ’24 sata košarke’ rezerviran za novo izdanje najpopularnijeg FIBA 3×3 turnira u našoj regiji – Crosscity Bucketsa, koji će ove godine po prvi puta trajati dva dana te će uz seniorski, imati i turnir za dječake, djevojčice i veterane.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.