Večeras u ‘Labirintu’ priča iz Križevaca: Gdje je nestala industrija?

Mesna_industrija_propast_privatizacija_KrizevciUnutarnjopolitički magazin “Labirint” nova je televizijska emisija Hrvatske radiotelevizije koja kroz reportaže i goste u studiju analizira političke događaje i društvene fenomene te istražuje kako se političke odluke odražavaju na svakodnevni život hrvatskih građana. Među teme koje predstavlja večeras od 21:10 sati na 1. programu HTV-a bit će i “Priča iz Križevaca: gdje je nestala industrija?”.
Cilj emisije je informirati, obrazovati, promicati kulturu dijaloga, razvijati toleranciju te primjerima pokušati prikazati kako svaki problem ima rješenje. Emisiju uređuje Jagoda Bastalić, a vode je Nataša Ban Leskovar i Petar Štefanić. Emitirane emisije mogu se pogledati i na zahtjev.

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
sdpfuker
sdpfuker

Mi iz SDP-a sve pošteno i pravedno,

Štijef
Štijef

@sdpfuker

To ti je bila priča o vama iz nesposobnih stranaka (to bi bile sve stranke, budući da ste svi jednako nesposobni) koji ste upropastili što se upropastiti dalo dok ste istovremeno zbrinuli svoje familije. Kužiš sad?

sdpfuker
sdpfuker

A to je kao bila priča o propaloj industriji ili hvalospjevi o Kvarku i Pointu?

G6
G6

ma za sve je kriv Hrg, i za mesnu, i za improm, i za pregorenu žarulju na rasvjetnom stupu ispred moje kuće, i zato što mi bojler ne radi kak treba….sram ga bilo

Aspro
Aspro

Cilj emisije je kultura dijaloga, … , bla bla bla
Kladim se da će sve biti mici-mici upakirano i kičasto,kao,ajte judi,pa cila država je otišla ća ka i gospodarstvo a kad je tudi i svugdi,ća nebi iutimkriževcima,a ee!!Otiša je cili svit k jarcu…