Večeras u ‘Labirintu’ priča iz Križevaca: Gdje je nestala industrija?

Mesna_industrija_propast_privatizacija_KrizevciUnutarnjopolitički magazin “Labirint” nova je televizijska emisija Hrvatske radiotelevizije koja kroz reportaže i goste u studiju analizira političke događaje i društvene fenomene te istražuje kako se političke odluke odražavaju na svakodnevni život hrvatskih građana. Među teme koje predstavlja večeras od 21:10 sati na 1. programu HTV-a bit će i “Priča iz Križevaca: gdje je nestala industrija?”.
Cilj emisije je informirati, obrazovati, promicati kulturu dijaloga, razvijati toleranciju te primjerima pokušati prikazati kako svaki problem ima rješenje. Emisiju uređuje Jagoda Bastalić, a vode je Nataša Ban Leskovar i Petar Štefanić. Emitirane emisije mogu se pogledati i na zahtjev.

20 godina CSF
Vezano
9 komentara
  1. sdpfuker piše:

    Mi iz SDP-a sve pošteno i pravedno,

  2. Štijef piše:

    @sdpfuker

    To ti je bila priča o vama iz nesposobnih stranaka (to bi bile sve stranke, budući da ste svi jednako nesposobni) koji ste upropastili što se upropastiti dalo dok ste istovremeno zbrinuli svoje familije. Kužiš sad?

  3. sdpfuker piše:

    A to je kao bila priča o propaloj industriji ili hvalospjevi o Kvarku i Pointu?

  4. G6 piše:

    ma za sve je kriv Hrg, i za mesnu, i za improm, i za pregorenu žarulju na rasvjetnom stupu ispred moje kuće, i zato što mi bojler ne radi kak treba….sram ga bilo

  5. Aspro piše:

    Cilj emisije je kultura dijaloga, … , bla bla bla
    Kladim se da će sve biti mici-mici upakirano i kičasto,kao,ajte judi,pa cila država je otišla ća ka i gospodarstvo a kad je tudi i svugdi,ća nebi iutimkriževcima,a ee!!Otiša je cili svit k jarcu…

  6. realan piše:

    grad slučaj u kojem je slučajni načelnik

  7. Peroždero piše:

    Pa ovaj grad ne zaslužuje bolje.
    Pročelnik upravnog odjela za gospodarstvo i financije je čovjek koji je uništio mesnu i još x firmi. Kaj nemamo goreg ?
    Uspješnim privrednicima pristup zabranjen !

  8. Aspro piše:

    Šteta što nemam priliku vidjeti dali će biti spomenuti g. Masnec i g.Šamuga kao i ostali “manageri” te firme.Kontekst u kojima bi ih se trebalo spomenuti prepuštam oku promatrača pošto je Državnom inspektoratu promaklo odavno….

  9. Aspro piše:

    Vidim,fotografija je snimana sa stražnje strane nekadašnjeg MIK-a,vidi se prijamna porta.
    Šteta što nemam priliku vidjeti dali će biti spomenuti g. Masnec i g.Šamuga kao i ostali “manageri” te firme.Kontekst u kojima bi ih se trebalo spomenuti prepuštam oku promatrača pošto je Državnom inspektoratu promaklo odavno….

Komentari su zatvoreni.