Stanari u kvartu Neboder održali radnu akciju

Prošlu subotu, 31. srpnja, održane su radne akcije u sklopu Living Streets projektnih aktivnosti i to u kvartu
Neboder. Radne akcije koje su se trebale održati 24.7. u kvartu Radićeva, na zahtjev stanara, odgođene su za kraj osmog mjeseca.

Stanari su, u manjem broju zbog godišnjih odmora i odlaska na more, od 8 sati ujutro krenuli s radom na opremanju mjesta za druženje. Od paleta su napravili klupu i obojili je sa zaštitnom bojom te postavili ispod lipe u hladovinu kako bi se mogli družiti u bilo koje doba dana, posebice tijekom ljetnih vrućina.

“Posadili smo cvijeće u male betonske tegle- pustinjske ruže i čuvarkuće- da uljepšamo prostor biljkama koje su otporne na teže vremenske uvjete. Izgledaju super! Pokupili smo i sav otpad sa zelene površine. Nakon rada, osvježili smo se sokom i mineralnom vodom. Zahvaljujemo stanarima koji su izdvojili vrijeme i pridružili nam se na radnim akcijama. Planiraju napraviti i stol, pričalo se i o poslijepodnevnoj dozi bučnice, a večernja druženja prebacit će se na mjesto ispod lipe”, ovom je prigodom izjavila Ivana Šatrak iz KLIK-a, koji je zadužen za provođenje ovog projekta.

Sljedeća projektna aktivnost u sklopu Living Streetsa održat će se u kvartu Tomislavova u subotu 7. kolovoza u 17h zbog ljetnih vrućina.

Vezano

Komentari su zatvoreni.