Rajn prvi predstavio listu kandidata za Gradsko vijeće, ističu se brojna nova imena

Aktualni gradonačelnik Križevaca Mario Rajn na jučerašnjoj je konferenciji za medije predstavio svoj program za lokalne izbore pod nazivom “Odgovorno za Križevce”. U njemu je najavio najznačajnije projekte koje planira provesti u slučaju da ponovno bude izabran za gradonačelnika, među kojima se ističu gradnja treće osnovne škola i eko-kvarta na Kosovom brijegu. Najavio je i borbu za apsolutnu većinu u Gradskom vijeću.

>> Rajn predstavio program: Grade se treća osnovna škola i eko-kvart na Kosovom brijegu

Uz program, Rajn je predstavio i listu grupe birača s kojom izlazi na izbore te u borbu za mjesta u Gradskom vijeću. Na njoj su brojna nova imena u odnosu na listu za izbore prije 4 godine, dok neki od još uvijek aktualnih vijećnika poput Tene Teklić, Sanele Stručić, Saše Ružića i Dubravka Piciga neće krenuti po još jedan vijećnički mandat, barem ne u Križevcima.

Probudili smo grad kao što smo i obećali. Vjerujem u sve ove ljude pored mene i iza mene, kao i u kvalitetnu upravu koju smo formirali, da grad u idućem mandatu možemo podići na bolju, višu razinu“, najavio je Rajn.

Na listi grupe birača za svibanjske lokalne izbore tako se nalaze: Mario Rajn, Danijel Šaško, Mario Martinčević, Aleksandra Mijić, Ana Končurat, Eduard Krmpotić, Gordana Kapor, Hrvoje Gužvinec, Igor Frbežar, Ivica Đuranec, Jelena Kuzijev, Martina Kos Bošnjak, Matija Videković, Mirko Sokolić, Miroslav Petračija, Sandra Kantar, Štefica Wolf, Višnja Barušić i Zdenko Srbljinović.

Detaljnije informacije o svakom od navedenih kandidata dostupne su na web stranici Rajnove kampanje.

Vezano

Komentari su zatvoreni.