Križevačka eno-gastro bajka okupila domaće proizvođače i gospodarstvenike

img_5917_eno_gastro_bajka_rctp_kpcDEGUSTACIJA S ciljem promoviranja domaćih lokalnih proizvođača, malih OPG-a i obrta prema gradskim gospodarstvenicima, u Razvojnom centru i Tehnološkom parku održana je prva Križevačka eno-gastro bajka.

Na manifestaciji su gosti, većinom gospodarstvenici i predstavnici institucija mogli degustirati križevačke proizvode poput vina, peciva i kolača, sireva, čokolada ili meda.
– Svrha ovog događanje je omogućiti poslovne kontakte, upoznati s ponudom i mogućnostima kupnje kvalitetnih proizvoda. Ideja je da u RCTP-u organiziramo izložbeno – prodajni salon domaćih proizvoda – istaknuo je direktor centra Tihomir Hodak.

img_5912_eno_gastro_bajka_rctp_kpcOrganizatori ovog eno-gastro događanja, Križevački poduzetnički centar i Udruga vinogradara i vinara Bilikum na čelu s njenim predsjednikom Denisom Maksićem, najavili su još nekoliko ovakvih okupljanja, a koji će se obratiti i prema drugim ciljanim skupinama kako bi se još više raširila spoznaja o atraktivnim i kvalitetnim domaćim proizvođačima.(ePodravina.hr)

img_5933_eno_gastro_bajka_rctp_kpc

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Nisam bila, ali sve izgleda zaista bajkovito. Nadam se da su i okusi bili na visini.
    Drago mi je da se u u zadnje vrijeme (na svim razinama), počele održavati ovakve manifestacije.
    Mislim da je jako poticajno da se malim lokalnim sredinama, proizvođačima, OPG-cima i obrtnicima, posveti maksimalna pažnja jer su momentalno sve traženiji.
    Prošlo je vrijeme velikih industrija.
    Turizam se okrenuo, zahtjevnijem odmoru i sve je više potražnje za mirnim sredinama za opuštanje i uživanje u domaćom običajima i gastronomiji.
    Svima sretno!

Komentari su zatvoreni.