Počele pripreme rukometaša KTC-a u 2. ligi

U ponedjeljak su počele pripreme rukometaša KTC-a Križevci za novu sezonu u novoj, 2. ligi, s obzirom na to da su prošlogodišnjim osvajanjem drugoga mjesta izborili viši rang natjecanja. Nakon nekoliko sezona koje su odigrali u gotovo istom sastavu, ove su počeli s puno kadrovskih promjena. Klub su napustili braća Neven i Roman Predojević koji su otišli igrati u prvoligaški klub RK Dubrava, kao i trener Dragutin Miklečić, koji se želio malo odmoriti od napornog tempa. Trenutno nedostaju dosadašnji drugi golman Matej Tolnaj zbog ozljede i lijevo krilo Kristijan Kamenar.

Na mjesto prvog trenera je došao Miroslav Habijanec iz Bjelovara, dosadašnji trener prve ekipe RK Bjelovara. Igračka pojačanja su također odande: Tomislav Bet (desno krilo), Matko Trajkovski (desni vanjski) i Vedran Višnjević (golman).

Uz te promjene novost je i to da se prvom sastavu priključila i kompletna dosadašnja druga postava KTC-a.

Predsjednik kluba Ivica Katavić i Miroslav Habijanec su postavili ciljeve za ovu sezonu – sačuvati drugoligaški status  te što bolje ukomponirati nove, stare i mlade igrače za što bolji rezultato u predstojećim sezonama. Još je istaknuto da nas očekuje vrlo zanimljivo i jako natjecanje, te, s obzirom  na rang natjecanja, puno kvalitetnog i dobrog rukometa. Uz želju da se otišla braća Neven i Roman što bolje uklope i izbore početne pozicije u novom klubu, počele su pripreme, koje se održavaju u poslijepodnevnim satima.

Ove sezone u Križevce će dolaziti igrati rukometni klubovi Virovitica, Koprivnica, Livada Brod, Borovo, Požega, AG Dinas, Petrijevci, Ivančica Ivanec, Spačva, Nova Gradiška i stari rival Trnovec. Prvenstvo počinje 20. rujna i ima 22 kola.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.