Velik događaj za grad: U ponedjeljak se potpisuje ugovor o izgradnji nove sportske dvorane

Pitanje izgradnje nove školsko-sportske dvorane u dvorištu OŠ Ljudevita Modeca već je dugo prilično izvjesno. Nakon što je 14. svibnja građevinska dozvola postala pravomoćna, odrađen je i postupak javne nabave i savjetovanja, a uskoro nam slijedi i konačan potpis ugovora.

Naime, u ponedjeljak, 20.07.2020. godine, u dvorištu Osnovne škole Ljudevita Modeca (ulica Franje Račkog 3, Križevci) s početkom u 10,00 sati održat će se svečano potpisivanje Ugovora o izvođenju radova na izgradnji sportske dvorane s tvrtkom Radnik d.d. 

Na nedavno održanom javnom predstavljanju, Mario Rajn je predstavio projekt izgradnje nove sportske dvorane koju će učenici Osnovne škole Ljudevita Modeca koristiti za svoje aktivnosti. U 2.500 četvornih metara dvorana će imati šest različitih sportskih terena s preklapanjima, montažnu tribinu sa 600 mjesta, svlačionice, sanitarne čvorove, novu knjižnicu i kuhinju s velikom blagovaonom.

Sam početak radova očekuje tijekom kolovoza dok je završetak radova predviđen za travanj sljedeće godine kako bi školsku godinu 2021./22. počeli s jednosmjenskom nastavom i produljenim boravkom u svim križevačkim školama. Poslijepodnevna smjena će se tako osloboditi za izvannastavne aktivnosti, a mlađe kategorije naših sportskih klubova dobit će primjerene termine i prostor za svoje treninge i ostale aktivnosti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.