Čitateljstvo portala Križevci.info ovako bi glasalo na lokalnim izborima

U predizbornoj mini-anketi portala Križevci.info čitateljice i čitatelji izrazili su svoje preferencije na lokalnim izborima koji će se održati 21. svibnja.
Tako je u anketi o izboru čelnog čovjeka grada Križevaca, najviše, 63.5 % glasova, dobio Mario Rajn, drugo mjesto, sa 16.3 % osvojenih glasova čitateljstva u anketi, osvojili su Branko Hrg i Ivan Majdak, a posljednjeplasirana u anketi je Ivana Šatrak, za koju bi na izborima svoj glas dalo 3.9 % čitatelja.

Što se tiče ankete o izborima za gradsko vijeće Križevaca, rezultati su sljedeći: za kandidacijsku listu grupe birača Marija Rajna glasalo bi, sudeći prema rezultatima ankete, 50.9 % čitatelja, slijede birači čitatelji liste stranaka SDP-HSSBR-HNS-HSU-HL, nositelja Ivana Majdaka (30.2 % glasova), potom lista nositelja Branka Hrga (HDS-HSLS) uz 5.9 % iskazanih preferencija čitateljstva, lista HDZ-a i nositelja mu Mate Devčića, kojoj je glas u anketi dalo 5.6 % građana, a HSS-ova lista kojoj je nositelj Marijan Vuković u anketi je dobila 2.7 % glasova i time zauzela posljednje mjesto.

Redakcija Portala napominje kako ova anketa, budući da je rađena isključivo putem izražavanja želja čitatelja, odnosno online, nema pretenzije biti prognostička, već samo ilustrira želje i mišljenja publike portala.

Izborna šutnja počinje sutra, 20. svibnja u 0:00 i traje do nedjelje, 21. svibnja u 19 sati, odnosno do zatvaranja pristupa 51 biračkom mjestu, popis kojih se može naći ovdje.

20 godina CSF
Vezano
3 komentara
  1. izbori piše:

    Prekosutra ćemo o anketama.

  2. Redakcija portala piše:

    Kandidati za gradonačelnika Križevaca za portal ePodravina.hr govore o svojim planovima za grad te otkrivaju kako se opuštaju nakon radnog dana: https://epodravina.hr/kandidati-gradonacelnika-krizevaca-govore-svojim-planovima-grad-te-otkrivaju-se-opustaju-nakon-radnog-dana/

  3. Redakcija portala piše:

    Anketa portala ePodravina.hr pokazala da će ovo biti jedni od najneizvjesnijih i najuzbudljivijih lokalnih izbora: https://epodravina.hr/anketa-portala-epodravina-hr-pokazala-da-ce-biti-jedni-najneizvjesnijih-najuzbudljivijih-lokalnih-izbora/

Komentari su zatvoreni.