U subotu dobrotvorni turnir u beli, u nedjelju buvljak „Malo srce Križevaca“

Zaklada za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“ poziva sve ljubitelje bele i ljude dobre volje na sudjelovanje u dobrotvornom turniru u beli „Malo srce Križevaca“, koji se održava u subotu, 15. travnja u caffe baru „Korner“, Kralja Tomislava 56, s početkom u 17 sati. Kotizacija po paru iznosi 20 eura, za sve sudionike bit će osigurana hrana, a za prva tri mjesta osigurane su simbolične nagrade. Prijave zainteresiranih parova primaju se na broj mobitela 095/860-2846. Prihod od kotizacija bit će doniran Paviljonu za djecu „Sv. Marko Križevčanin“.

Prvi je to od dva događaja kojim Zaklada „Volim Križevce“ ovaj vikend obilježava Svjetski dan činjenja dobrih djela. Riječ je o globalnoj dobrotvornoj inicijativi koju je pokrenula organizacija „Good Deeds Day“, obilježava se 16. travnja, djeluje u 108 zemalja svijeta i okuplja preko gotovo 4 milijuna volontera. Drugi je događaj dobrotvorni buvljak „Malo srce Križevaca“, koji se održava u nedjelju, 16. travnja na Trgu Josipa Jurja Strossmayera u Križevcima, s početkom u 9 sati. Ovo je inače peti po redu dobrotvorni buvljak kakve Zaklada „Volim Križevce“ organizira od 2021. godine.

Paviljon za djecu “sv. Marko Križevčanin” vodi Križevačka eparhija, a u domu se nalazi 25 djece koji su bez odgovarajuće roditeljske skrbi i u dobi od 7 do 21 godine. Udruga „Djeca za bolji svijet“ kao partner organizacije „Good Deed Day“ drugu godinu zaredom organizator je obilježavanja Svjetskog dana činjenja dobih djela za cijelu Hrvatsku, te ove godine i za Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Sloveniju. „Good Deeds Day“ temelji se na jednostavnoj ideji da svatko može učiniti nešto dobro, bilo veliko ili malo, kako bi poboljšao živote drugih i na taj način pozitivno promijenio svijet. To je dan kada milijuni ljudi iz tisuća neprofitnih organizacija, kompanija, škola, vrtića, gradova, obitelji diljem svijeta čine dobra djela pomažući na taj način drugim ljudima, životinjama, okolini, zajednici kreirajući bolji i zdraviji svijet.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.