Osnivanje i uspjesi Košarkaškog kluba Križevci su Događaj.info 2008. godine!


U sportskoj povijesti Križevaca nije bilo primjera da jedna sportska igra ima dva kolektiva koja prati ista publika. Upravo to slučaj je s Košarkaškim klubom Križevci, osnovanim u rujnu prošle godine. Pojavljivanje novog sportskog društva i još jedne košarkaške družine u sportskoj obitelji Križevaca kao i klupske pobjede su Događaj.info 2008. Članovi kluba, obožavatelji i ostala publika i gosti portala Križevci.info s 30,76% glasova od ukupno 582 čitatelja odlučili su da KK Križevci zaslužuje prvo mjesto u izboru za Događaj.info 2008. godine križevačkog portala.


Građevinski zahvati na križevačkom Strossmayerovom trgu su se kao događaj koji će zasigurno imati najdugosežnije posljedice po izgled grada ali i na navike njegovih žitelja, te koji je uzburkao ne samo križevačku stručnu i laičku javnost, popeli na drugo mjesto najznačajnijih zbivanja 2008., za što je glas dalo 23,88% portalske publike.

Da su solidarni s patnjama i potrebama svojih sugrađana stanovnici gradića pod Kalnikom dokazali su više puta, a posljednji put u drugoj polovici 2008. godine kad su se koncertima, sportskim natjecanjima, ali i drugim privatnim inicijativama, založili za prikupljanje financijskih sredstava potrebnih Dijani Trušček za nužnu operaciju njenog srca u Houstonu u SAD-u.

Humanitarnoj akciji "Za Dijanino srce" pripalo je 12,71% glasova čitateljstva jedinog križevačkog internetskog glasila.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.