Ljetna čarolija u Gradskoj kavani – Summer & Sip

Gradska kavana u Križevcima ovog ljeta posjetiteljima nudi nezaboravno iskustvo na događaju “Summer & Sip”, uz nastupe glazbenih izvođača i osvježenje koktelima koje će pred gostima kreirati poznati koktel majstori.

U petak 21. lipnja od 18:30 koktele će pripremati Mario Majcen, dugogodišnji barmen koji je svojim koktelima osvojio čak 54 natjecanja, među kojima je četiri puta bio prvak Hrvatske i viceprvak svijeta. Za glazbeni dio večeri zadužen je urbani pop duo Tanja i Marko.


U srpnju “Summer & Sip” otvaraju križevačke snage. U petak 5. srpnja od 18:30, te 3. i 17. kolovoza od 19:30, osvježavajuće napitke miješat će poznato ime križevačke gastronomske i ugostiteljske scene, nagrađivani kuhar i mentor budućim kuharima Mišel Doskočil, dok će atmosferu zagrijavati glazbeni ritmovi našeg legendarnog DJ-a Krnje.

U subotu 20. srpnja koktele će kreirati Josip Bradić, uz promociju križevačkog gina Cherry on top kojeg proizvodi OPG Babić, i DJ-a Maria Kovača.
Ova kombinacija vrhunske glazbe i kreativnih koktela stvorit će savršenu atmosferu za vaše ljetne večernje izlaske. Pridružite nam se i doživite ljetnu čaroliju u Gradskoj kavani! 

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno