Grobničan 2:0 pobijedio Križevčane

Nogometaši Radnika Križevci poraženi su danas na gostovanju kod Grobničana 2:0 (1:0) u 28. kolu SuperSport 2. lige. Utakmicu je, nažalost po naše nogometaše, usmjerio vrlo dvojbeni kazneni udarac za domaćine u 19. minuti kada je sudac Turčin iz Tuhelja jedan lagani kontakt igrača bez „razmišljanja“ prosudio da se radi o prekršaju za bijelu točku koja se, takoreći, nije niti vidjela, kao niti crte šesnaesterca na tamošnjem igralištu u Mavrincima. Turčin kao da je „jedva dočekao sporni trenutak“ koji za njega, očito, nije bio sporan.

Domaćini su u drugom poluvremenu postigli i drugi pogodak u 74. minuti za pobjedu koja im puno znači za ostanak, a našima će sada biti puno teže u samoj završnici prvenstva s obzirom na ishode današnjih utakmica. Bjelovarčani su, naime, „šaptom pali“ u pola sata ogleda s Opatijcima, a Kustošija je uzela cijeli plijen u Dugom Selu. Križevčani u pretposljednjem kolu dočekuju Hrvace u subotu, 25 svibnja u 17:30 na Gradskom stadionu.

Poredak: 1. Opatija 61, 2. Radnik Križevci 57, 3. Kustošija 55, 4. Mladost Ždralovi 54, 5. Karlovac 1919 53 boda

Za Radnik Križevci su danas igrali: Miroslav Koprić, Miro Bakula, Mihael Mačković, Borna Lesjak, Hrvoje Mladen (kapetan), Mihael Mladen, Mihael Srbljinović, Šimun Šabijan, Mateo Dunić, Niko Mihalinec, Jakov Gogić. Klupa: Mateo Tihelka, Luka Orlović, Sandi Kovač, Allyson Honorio Do Nascimento, Ivor Žakić, Petar Krešimir Balen, Krunoslav Srbljinović, Ivo Vukić, Luka Tihelka. Trener je Mario Vodanović, a pomoćni trener Vedran Vedriš.

Vezano
1 komentar
  1. Dorijan piše:

    Čudnim okolnostima u Križevcima poništio je Marić čisti penal za Grobničan pa nismo kmečali već zabili gol u gostima . Vi u cijeloj utakmici 85 minuta ,iz kornera i 90 minuta sa 5 mtr tek pucali na gol i to je to .Čudno da nema sportskog duha ekipe na 2 mijestu tablice te priznaju da je najmlađa ekipa lige ih deklasirala u svim segmentima nogometa .

Komentari su zatvoreni.