MUP zapošljava – otvorena radna mjesta i u Križevcima

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je javni natječaj za prijam vježbenika u državnu službu na neodređeno vrijeme na koji se, ravnopravno s ostalim kandidatima, mogu prijaviti i osobe s invaliditetom. U Ministarstvu unutarnjih poslova u sjedištu raspisan je natječaj za 15 radnih mjesta u Upravi za imigraciju, državljanstvo i upravne poslove, dok se u 19 policijskih uprava za prijam u službu traži još 108 kandidata na neodređeno vrijeme. U Križevcima Policijska postaja traži dvoje vježbenika i to upravnog referenta i višeg upravnog referenta, a uvjeti i rokovi za prijavu nalaze se na stranici Policijske uprave koprivničko-križevačke.


Ministarstvo unutarnjih poslova poziva sve zainteresirane osobe na ravnopravno sudjelovanje u raspisanom natječaju, uključujući osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti. S obzirom na to da područja policijskih uprava odgovaraju područjima županija u Republici Hrvatskoj, zainteresiranim kandidatima omogućava se zapošljavanje u mjestu prebivališta.

Vezano
1 komentar
  1. Tea piše:

    Prilika zivota! Razvlacit ce ih kao majmune tamo za 650€… Ali zvuci dobro raditi u MUP-u, cisto onako za preseravanje pred familijom i komisijama…🤣😂

Komentari su zatvoreni.