Velika pojačanja u KK Radnik: Marko Tomas ušao u Upravni odbor, Ivan Tomas na čelu radne skupine

U Razvojnom centru i tehnološkom parku jučer, 7. ožujka održana je redovna godišnja skupština Košarkaškog kluba Radnik. Skupštinu su vodili sportski tajnik Tomislav Maslić i predsjednik kluba Dominik Nervo, koji su predstavili rad kluba u prošloj godini, jednoj od najuspješnijih u posljednjem desetljeću.

Skupština kluba jednoglasno je prihvatila financijski izvještaj i izvještaj o realizaciji plana rada za 2022. godinu, kao i promjene u statutu. Također, prihvaćeno je novo klupsko tijelo – upravni odbor – koji će u sljedeće dvije godine brojati pet članova – Dominik Nervo, Tomislav Maslić, Mario Biljan kao predstavnik glavnog klupskog sponzora Radnika, Davor Maksić kao predstavnik tvrtke Poljocentar, također klupskog sponzora te Marko Tomas, najveći igrač u povijesti kluba, proslavljeni olimpijac i bivši reprezentativac Hrvatske.

“Lijepo je podržati trud ljudi u klubu. Vide se velike promjene, za mene nije bilo dvojbe da dođem i na ovaj način podržim klub”, rekao nam je Marko Tomas nakon skupštine.

Novi član Upravnog odbora je i Mario Biljan iz tvrtke Radnik.

“Došao sam na poziv predsjednika kluba, kako bih pomogao oko financija kluba. Svoju ulogu vidim u tome da razgovaram s nekim od poslovnih partnera, na taj način bih mogao podržati financijski i logistički dio funkcioniranja kluba. U zadnje dvije godine smo jako zadovoljni, vidi se pomak. Nabavljeno je klupsko vozilo, povećan je broj članova kluba, rad kluba je transparentan. Pratimo rad kluba i podržat ćemo klub koliko možemo”, rekao je Biljan.

Također, novom članicom nadzornog odbora kluba postala je Ivana Katanović kao predstavnik roditelja. Uz nju, nadzorni odbor činit će Darko Radiček, dugogodišnji klupski liječnik, kao i Ante Tomas, legendarni trener kluba.

Za kraj, najavljen je i povratak Ivana Tomasa u klub. Naime, formirat će se radna skupina kluba s ciljem izrade unificiranog programa rada po svim mlađim dobnim kategorijama, koju će predvoditi Ivan Tomas, pomoćni trener hrvatske seniorske reprezentacije i član skupštine kluba.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.