Za programe i projekte udruga 114 tisuća eura

Koprivničko-križevačka županija raspisala je natječaje za 2023. godinu za sufinanciranje programa i projekata udruga ukupno vrijedne 114. tisuća eura. Za udruge koje su programski i projektno usmjerene na rad u području zdravstva i brige o osobama s invaliditetom planirano je 35 tisuća eura, pri čemu je najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 140 eura, a najveći iznos po pojedinom projektu 2.650 eura.
Ukupna planirana vrijednost za udruge s područja odgoja, obrazovanja i ostalih aktivnosti je 16 tisuća eura, pritom je najmanji iznos po pojedinom projektu 140 eura, a najveći 665 eura.


Natječaj je raspisan i za sufinanciranje programa i projekata udruga umirovljenika kojima se unaprjeđuje kvaliteta života umirovljenika i osoba treće životne dobi. Za takve projekte namijenjeno je 30 tisuća eura, dok je za programe i projekte udruga iz područja rada s braniteljima planirano 33 tisuće eura, uz najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu od 140 eura, a najveći od 11 tisuća eura.
Prijave na natječaje primaju se isključivo u elektronskom obliku, a svi detalji dostupni su na službenoj internetskoj stranici Koprivničko-križevačke županije. Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa za sva navedena područja je 17. ožujka 2023.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.