Križevački nogometni pozdrav s Paga

Nogometaši Radnika Križevci, člana 3. NL Sjever nalaze se na tradicionalnim zimskim pripremama na Pagu. S trenerom Pavlovićem su, poglavito, svi igrači koji su ponijeli glavni teret u uspješnoj polusezoni, a, uz potvrđene Brazilce Matheusa i Gabriela, ondje su i novopridošli Ukrajinci Senko i Skibinsky.

Križevčani su u srijedu pobijedili Novalju 2:1 pogocima Leona Lacića-Klarića, a u subotu su trebali igrati s Hrvatskim Vitezom iz Posedarja. Ta se utakmica, nažalost, neće odigrati neozbiljnošću domaćina s kojima je ogled dogovoren još u prosincu. Uspjeli su dogovoriti zamjenskog suparnika u HNK Polača. Trener Anthony Pavlović itekako je zadovoljan trenažnim procesom.

Pripreme na Pagu teku po planu i programu. Uvjeti su dobri, a i vrijeme nas je ovaj tjedan dosta dobro poslužilo. Treniramo na igralištu NK Pag ujutro i poslijepodne . Atmosfera u ekipi je dobra i nastojimo najbolje što je moguće iskoristiti ovu dobru priliku gdje su nam svi igrači na okupu da se što bolje pripremimo za nadolazeće prvenstvo u 3. NL Sjever. Odigrali smo utakmicu protiv NK Novalja i pobijedili s 2:1. Bilo je jako vjetrovito , no dečki su i to odradili bez pogovora, a nakon utakmice domaćini su nas počastiti s roštiljem , pa im se i ovim putem zahvaljujemo . U subotu umjesto dogovorene utakmice još u 12. mjesecu morali smo zbog neozbiljnosti kluba tražiti zamjenu koju smo našli u HNK Polača s kojom smo igrali i prošle godine. Nakon utakmice slijedi povratak u Križevce i od slijedećeg tjedna nastavak priprema na domaćem terenu“, rekao je križevački strateg Pavlović.

Vezano

Komentari su zatvoreni.