Pižir osvojio prvi “Križevci open”

Nakon mjesec dana kvalifikacijskih mečeva u kojima je sudjelovalo 24 tenisača, u subotu je na križevačkim teniskim terenima odigran i glavni turnir “Križevci open” u kojem je pobijedio Kristijan Pižir. Tenis klub “Radnik Križevci” natjecanje je podijelio na kvalifikacijski u kojem su igrači od 18. srpnja skupljali bodove i gradili plasman, a potom su 16 najboljih razvrstali u četiri grupe u kojima se igralo po principu “svatko sa svakim”.

U završnici natjecanja u subotu Kristijan Pižir je bio bolji od Davora Balića, Mihael Majhen protiv Antonija Piciga, Siniša Šket protiv brata Darka Šketa, dok je Eduard Krmpotić bio bolji od Hrvoja Kuzela. U finalu je Pižir pobijedio Majhena rezultatom 9:7, a treće mjesto osvojio je Siniša Šket pobjedom protiv Krmpotića 9:4.

Predsjednik kluba Ivan Šarić čestitao je svim sudionicima, podijelio im klupske majice, a najboljima nagrade sponzora. Nagradu za najtalentiranijeg igrača dobio je Antonio Picig, a posebnu nagradu predstavnik glavnog sponzora Matija Hermanović. Organizatori se nadaju da će se turnir “Križevci open” igrati i sljedećih godina.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.