Brojni turniri za drugi Sportski viKŽend

U svrhu promocije sporta i sportskih klubova, Grad Križevci u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Križevci, sportskim klubovima, udrugama i plesnim skupinama organizira drugi Sportski viKŽend s raznim sportskim i zabavnim sadržajima. Sve počinje u petak, 10. lipnja, u 16:30 kad osnovnoškolci igraju gradsko finale u šahu.

Sportski klubovi organiziraju turnire u nogometu, košarci, šahu i odbojci, a u subotu će ljubitelji plesa moći uživati u sportsko-plesnom programu članica i članova Plesnog centra Ritam. U organizaciji Akademskog konjičkog kluba od 10:30 održava se turnir u preponskom jahanju na jahalištu Ratarna, a u atriju Gradske knjižnice će studio za jogu Ananda i Veleposlanstvo Indije u Hrvatskoj obilježiti Međunarodni dan joge.
Od 11 sati u sportskoj dvorani iza OŠ Ljudevita Modeca igrat će se odbojkaški turnir 1na1, nogometaši pak na gradskom stadionu organiziraju U-15 turnir u nogometu, dok košarkaši na gimnazijskom igralištu organiziraju turnir FIBA 3×3 Memorijalni turnir Danijel Riba Crnjak za djecu.

U nedjelju u 9 sati starta obiteljska biciklijada od Križevaca do Čabraja, za koju se treba prijaviti do petka, 10. lipnja na brojeve mobitela 091 2507 709 ili 098 597 050. Sportski viKŽend završava u nedjelju poslijepodne košarkaškim spektaklom turnirom FIBA 3×3 Crosscity Buckets koji će se igrati na vanjskom igralištu kod Gimnazije Ivana Zakmardija
Dijankovečkog.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.