Što se događa na cestama? Zbog prevelike brzine još dvije nesreće kod Križevaca

Prometne nesreće na području Križevaca postale su gotovo pa svakodnevni inventar izvješća Policijske uprave koprivničko – križevačke. Najčešći uzroci nesreća su neprilagođena brzina i alkoholiziranost vozača, a nove dvije nesreće dogodile su se tijekom jučerašnjeg popodneva i večeri.

Kako navodi policija u izvješću, jučer, 4. veljače, oko 18 sati, na cesti Bukovje Križevačko-Sveti Ivan Žabno 22-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Chevrolet križevačke registarske oznake u smjeru Svetog Ivana Žabna. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je udario u smjerokazni stupić i zemljani nasip te se vozilom vratio na kolnik i udario u bočnu stranu osobnog automobila Renault zagrebačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 50-godišnji vozač. Nakon sudara vozila su sletjela van kolnika. U prometnoj nesreći 22-godišnji vozač je bio pod utjecajem alkohola od 0,55 promila i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Nekoliko sati kasnije, oko 21 sat, u Kloštru Vojakovačkom 28-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Peugeot pulske registarske oznake u smjeru Koprivnice. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletjela van kolnika u polje i prevrnula se na krov. Kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.