Hladno Pivo, Goran Bare & Majke i Elemental nova su imena koja stižu na RockLive festival

RockLive Festival objavio je nove izvođače koji će nastupiti u koprivničkom Kampusu od 28. do 30. srpnja. Dolaze Hladno Pivo, Goran Bare & Majke, Elemental i drugi.

Nakon prve objave izvođača Grše, Z++, Repetitor i She Loves Pablo, RockLive Festival koji se od 28. do 30. srpnja održava u Koprivnici, objavio je nova, iznimno jaka imena za ovogodišnje izdanje festivala. Predvodnici su Hladno Pivo i Goran Bare & Majke, a tu su i Elemental, M.O.R.T., te Home Conflict.

Ovaj trodnevni festival odlične glazbe i zanimljivih popratnih sadržaja već 11. godinu za redom održava se u Koprivnici i postaje centralno mjesto okupljanja publike i najboljih regionalnih izvođača. Ove godine, Hladno Pivo i Bare & Majke predvode jedan od najjačih popisa izvođača koji će u istoj godini zasvirati na RockLive pozornici.

Zanimljiva lokacija bivše koprivničke vojarne savršeno je poslužila kao poligon razvoja koprivničke kulturne scene koja se izrazito brzo razvija posljednjih godina, a današnji status RockLive Festivala tome itekako doprinosi.

Ulaznice za ovaj festival koje vrijede za 3 dana održavanja mogu se kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima. Cijena ulaznice od 1.5. iznosi 130kn. Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja bit će 150kn, dok će se
pojedinačne dnevne ulaznice moći kupiti svakog dana na blagajni festivala. Njihova cijena bit će poznata naknadno.

Direktan link za festivalske ulaznice: https://www.entrio.hr/event/rocklive-festival-11-10819

Kao i ranijih godina, RockLive će imati organiziran kamp za sve posjetitelje koji na festivalu žele boraviti puna 3 dana, bit će osiguran popust za one koji na festival dolaze vlakom iz udaljenijih mjesta, a broj posjetitelja više nije ograničen. Uvode se i neki noviteti, pa je na natječaju za dizajn festivalskog mercha pobjedu odnijela Anđela Žapčić iz Karlovca, a ove će se godine birati i RockLive maskota koja će nekome od posjetitelja donijeti vrijedne nagrade.

Vezano

Komentari su zatvoreni.