Na netom obnovljenoj Istarskoj opet nakupljanje kišnice

13962501_1070694929662949_1259419075335369679_n_Istarska_ulica_nakon_obnove_poslije_kiseNakon ljetnih kiša koje su ovih dana zahvatile kontinentalni dio Hrvatske, stanovnici netom obnovljene Istarske ulice u Križevcima primijetili su nakupljanje kišnice na nekim dijelovima novoasfaltirane ceste. Naime, od kraja prošle godine trajali su radovi na rekonstrukciji Istarske ulice, a građani su zbog otezanja i neizvođenja radova od strane izvođača već izražavali ogorčenost, posebno zbog svakodnevnih poteškoća u prometovanju ovim dijelom grada.

Na Facebooku se žale i građani Gundulićeve ulice koji imaju sličnih problema kad padnu veće količine kiša. Podsjetimo, radovi na uređenju Gundulićeve ulice završili su krajem studenog prošle godine, gdje je u sklopu europskog projekta “BA Biking” cijelom duljinom ulice, od križanja Tomislavove i Kiepachove sve do raskrižja s Koprivničkom ulicom, uređena biciklistička staza.

Svim građanima koji uoče ovakve ili slične probleme, poput oštećenja na cesti, neispravnih uličnih svjetiljki, ilegalnih ploča za reklamiranje i slično, savjetujemo da nam se s informacijama i fotografijama jave u redakciju portala, a prijavu mogu podnijeti i gradskoj upravi putem “Sustava 48”. Nakon prijave problema građani bi trebali dobiti informacije o napretku njegovog rješavanja.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.