Usred dana skrivio nesreću u jednoj od prometnijih gradskih ulica, napuhao 2,51 promila

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Potonje su se zbile na koprivničkom i đurđevačkom području, dok je ozlijeđena osoba u prometnoj nesreću u križevačkom Gornjem gradu.

Kako je policija navela, jučer, 21. veljače, oko 14.35 sati u Križevcima u Ulici Franje Markovića 54-godišnji vozač upravljao je osobni automobilom VW križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine prednjim djelom vozila je udario u stražnji dio osobnog automobila BMW križevačke registarske oznake, kojim je upravljao 31-godišnji vozač, a koji je bio zaustavljen zbog prometne situacije ispred sebe.

Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću napustio je mjesto događaja te je naknadno pronađen i očitana mu je koncentracija alkohola od 2,51 promila. Vozač je lakše ozlijeđen, uhićen je i smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Vezano

Komentari su zatvoreni.