Sjajne vijesti: Borna Katanović pozvan u kadetsku reprezentaciju Hrvatske iako je još uvijek mlađi kadet

Najtalentiraniji košarkaš križevačkog Radnika – Borna Katanović – dobio je poziv u kadetsku reprezentaciju Hrvatske. Radi se o selekciji do 16 godina, a ovaj poziv posebnu težinu ima ako znamo da je Katanović 2007. godište, odnosno da ima tek 14 godina te je pozvan u kadetsku reprezentaciju iako je po dobi mlađi kadet.

Okupljanje reprezentacije je 2. studenog u Svetom Martinu, a igrači će se pripremati za međunarodni turnir koji će se odigrati od 4. do 6. studenog. Ono što također treba naglasiti je kako Katanović nije pozvan na širi popis, već je direktno upao u momčad koja će nastupiti na spomenutom turniru.

Inače, mladom košarkašu Radnika ovo nije prvi poziv u reprezentaciju. Naime, već je jednom bio odabran kao kandidat za U14 reprezentaciju Hrvatske koja se u sklopu priprema za “Slovenia ball“ turnir trebala okupiti 06. srpnja u Makarskoj, no to je okupljanje zbog koronavirusa ipak bilo otkazano.

Reprezentativni pozivi najbolje ocrtavaju kakav se talent krije u mladom Borni, a priliku za vidjeti ga na djelu imate već sutra, 22. listopada, kada će u sklopu 2. lige sjever seniori Radnika dočekati Koprivnicu. Utakmica je to 3. kola, a nakon prva dva Radnik je na diobi vodeće pozicije s dvije uvjerljive pobjede protiv Grafičara iz Ludbrega te Vedija iz Bjelovara. Dvoboj protiv Koprivnice počinje u 21 sat u dvorani OŠ Ljudevita Modeca.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.