U Križevcima Kongres sestrinstva Koprivničko – križevačke županije

Medicinske sestre organizirale su u Križevcima Četvrti kongres sestrinstva Koprivničko – križevačke županije.
Kongres se održava s ciljem poboljšanja kvalitete zdravstvene skrbi za korisnike njihovih usluga, ali i kao podrška u ovim teškim i izazovnim vremenu za cijeli zdravstveni sustav.
Tema ovog dvodnevnog događanja je “2020. Godina medicinskih sestara i primalja u sjeni pandemije COVID-19“, obzirom da zbog situacija s Covidom prošle godine to nije bilo moguće prikladno obilježiti.

Namjera je da se omogući svim medicinskim sestrama županije barem jednom sudjelovati na ovakvom stručnom skupu i kao aktivni sudionici, a u slučaju potrebe biti i na raspolaganju na svojim radilištima.

U ime organizatora okupljene je pozdravila Ruža Evačić, mag.med.techn, glavna sestra Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek Koprivnica zahvalivši svima na podršci i dolasku.

Okupljene je pozdravio i zahvalio im na svemu što čine, ravnatelj bolnice Mato Devčić, kao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.
U ime Komore medicinskih sestara zahvalu pozivu kao i na čestitke na organizaciji ovog događanja uputio je predsjednik Mario Gazić,

U ime Grada, okupljene je pozdravio pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel, istaknuvši važnost, požrtvovnost i stručnost medicinskih sestara i tehničara koja je naročito došla do izražaja u ovo vrijeme pandemije COVID 19.

Vezano

Komentari su zatvoreni.