Trendovi opremanja apartmana – namještaj po mjeri!

Ekonomija naše države zasniva se na turizmu i turističkoj sezoni. Upravo radi toga u velikom fokusu su apartmani na moru i njihova opremljenost. Jeste li se ikada zapitali koji je namještaj najkorišteniji u apartmanu i koliko koji komad namještaja može dugo trajati? Da li ste se ikada zapitali koje su to prednosti namještaja po mjeri u odnosu na klasični namještaj koji možete kupiti na svakom koraku? Gdje gosti provode najviše vremena u apartmanu? – samo su neka od pitanja na koje je dobro znati odgovor i sukladno tome pripremiti se na najbolji mogući način. Vrhunski opremljen apartman s kvalitetnim namještajem podiže visinu cijene rentanja i ostavlja odličan dojam kod svakog gosta – koji ako je bio zadovoljan u Vašem apartmanu – rado će Vas preporučiti i pohvaliti kolegi s posla i rodbini. Dobar glas daleko se čuje. Tako je i sa apartmanom – dobro opremljen apartman popunjen je cijele sezone i zbilja se na duge staze isplati urediti apartman modernim, kvalitetnim i funkcionalnim namještajem.

Terasa apartmana – najposjećenije je mjesto svakoga apartmana koji posjeduje terasu. Bilo da se s terase pruža prekrasan pogled na more ili vrt – na njoj će gosti provoditi najviše vremena jer svi vole biti na otvorenom ljeti i sjediti do dugo u noć. Stoga je bitno da Vaša terasa ima dobar stol i stolice, suncobran za zaštitu od sunca, roštilj i modernu ljuljačku. Ako Vam je terasa dovoljno velika, razmislite i o kupnji jacuzzija koji će još malo podići cijenu, ali i dojam gostiju. Postavite moderne pločice i barem nešto cvijeća i zelenila koje ostavlja umirujući dojam prijeko potreban svakome na godišnjem odmoru.

Krevet u apartmanu – vrlo je bitna stavka svakog apartmana. Na krevetu i madracu nemojte štedjeti, jer što vrijedi sva opremljenost i ljepota apartmana ako se gost budi sa bolovima u leđima i potpuno neispavan. Preporučamo Vam kvalitetne BOXSPRING krevete kod kojih s vremenom trebate zamijeniti samo madrac.

Kuhinja u apartmanu – također je bitna stavka svakog apartmana i mjesto gdje gosti uz terasu provode najviše vremena kada objeduju. Bitno je da imate modernu i kvalitetnu kuhinju opremljenu svim potrebnim aparatima i posuđem. Ukoliko imate maleni apartman svakako preporučamo izradu kuhinje po mjeri kako biste iskoristili svaki centimetar prostora. Također kuhinje izrađene po mjeri kao i sav ostali namještaj puno su kvalitetniji, otporniji i dugotrajniji u odnosu na namještaj koji se štanca u velikim serijama.

Kupaonica – još jedna prostorija u apartmanu koju turisti često koriste. Bitno je da je kupaonica prije svega čista i uredna. Onda bi bilo poželjno da je i moderna te opremljena svim pripadajućim sadržajima.

Dnevni boravak – još jedno centralno mjesto svakog apartmana. Kupite si modernu i multifunkcionalnu garnituru, coffee table i veliki televizor za uživanje u filmovima. Poželjan je i moderan tepih radi ugođaja topline.

Dodatni sadržaji apartmana – bez kojih nemojte ni pomišljati krenuti u najam svakako su brzi internet, klima uređaj, dječji krevetić, sef i perilica rublja. Ako je okućnica veća – poželjno je imati i bicikle za uživanje u rekreaciji i vožnji te maleno dječje igralište za najmlađe.

Prilikom opremanja apartmana svakako savjetujemo da si kupite kuhinju i sobu po mjeri kako bi dobili na kvaliteti i dugotrajnosti, ali i maksimalno iskoristili prostor. I da, turisti najviše u apartmanima koriste klimu, brzi internet, krevet, stolicu i WC školjku.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.