Na kavezima za otpad osvanule metalne kutije

Stanare ulice Stjepana Radića ovih dana iznenadile su metalne kutije koje su postavljene na kaveze s kontejnerima za otpad. Neki su pomislili da se radi o mjestu za odlaganje istrošenih baterija, drugi pak tvrde da su namijenjene za odlaganje starog kruha ili za cvijeće pa smo provjerili o čemu se točno radi.

Na inicijativu građana, na kavezima za otpad su postavljene metalne kutije koje će služiti za odlaganje boca“, poručili su iz Grada. Dakle, građani koji ih ne žele vraćati u trgovinu, boce mogu ostaviti u kutiji koja se nalazi s vanjske strane kaveza za otpad tako da ih oni koji to žele mogu slobodno uzeti bez ulaska u kavez. No već se čuju komentari da bi slične kutije trebalo postaviti i za hranu, staro željezo ili za odjeću koja se još može koristiti, a nastavimo li tako, uskoro će sve ono što smo spremili u kavez kako se otpad ne bi razvlačio iz kontejnera, završiti opet izvan njega.

Iz Grada napominju da će na kutije staviti i naljepnice s objašnjenjem čemu služe, a izgleda da nedostaje i kanta za otpad jer su prolaznici kutije već napunili.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.