Potpisan Ugovor od 4,7 milijuna kuna za modernizaciju ceste Male Sesvete-Velike Sesvete

0

2

U četvrtak, 8. veljače 2018. u Zagrebu je potpisan Ugovor o financiranju izgradnje nerazvrstane ceste Male i Velike Sesvete. Gradu je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju kroz Mjeru M7, Operacija 7.2.2. Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta odobrila najviši iznos potpore, 4.725.198,50 kuna. Ugovor je u ime Grada Križevaca potpisao zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević.

Radi se o dionici dužine 5.183,62 metara čijom će se modernizacijom značajno podići kvaliteta života stanovnika Malih i Velikih Sesveta. Na svečanom potpisivanju okupljenima se obratio ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić pohvalivši za trud jedinice lokalne samouprave koje će zahvaljujući dobrim projektima i dobivenim sredstvima podići razinu života u ruralnim područjima.

Ministar je ujedno za proljeće najavio otvaranje novih natječaja, a na potpisivanju je bio i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković. Ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić, s kojom su i potpisani ugovori, pozvala je sve jedinice lokalne samouprave da se pripreme za nove natječaje koji će se provoditi po pojednostavnijim procedurama.

Možda vam se svidi

Komentiraj

Budi prvi komentator! (nakon upisa komentara provjerite email i slijedite upute)

avatar
3000
  Subscribe  
Obavijesti me o