Lančani sudar u okolici Križevaca, sudarila se četiri vozila

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je o prometnoj nesreći koja se jučer dogodila na području Policijske postaje Križevci.

Jučer, 12. srpnja, oko 11 sati, u Kenđelovcu 31-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Bmw bjelovarske registarske oznake u smjeru Sv. Ivana Žabna. Uslijed neprilagođene brzine prednjim djelom vozila udario je u stražnji dio osobnog automobila Renault našičkih registarskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnji vozač, a koji je zaustavio vozilo radi prometne situacije ispred sebe.

Nakon sudara Renault je udario u stražnju stranu osobnog automobila VW Caddy austrijske registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 47-godišnji vozač, a koji je zaustavio vozilo radi prometne situacije te je udario u stražnju stranu teretnog automobila Renault osječke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 54-godišnji vozač. U prometnoj nesreći ozlijeđen je 23-godišnji vozač. Po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će podnesena odgovarajuća pismena.

Vezano

Komentari su zatvoreni.