Majka i dvoje djece ozlijeđeni u sudaru passata i kombija

Automobil hitne pomoći zalutao je na cestu prema Gornjoj Rijeci, ali je vozač na benzinskoj postaji u Kračini obaviješten da se mora vratiti na cestu za Helenu

Vozačica osobnog automobila passat križevačkih oznaka i njezina desetogodišnja kći teže su stradali, dok je trogodišnje dijete u tom automobilu zadobilo samo lakše ozljede sinoć oko 20.45 sati u izravnom sudaru s kombijem iz Križevaca na županijskoj cesti Križevci-Sveta Helena.

Prema priopćenju policije do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine kada je u zavoju osobni automobil prešao na suprotnu stranu upravo u trenutku kad je naišao kombi marke mercedes.

Oba vozila su sletjela s kolnika, a unesrećene su morali izvlačiti križevački profesionalni vatrogasci. Hitnoj medicinskoj pomoći iz Križevaca priskočila je u pomoć i ekipa iz Koprivnice kako bi stradale što prije prevezli u koprivničku bolnicu. Pritom je automobil hitne pomoći zalutao na cestu prema Gornjoj Rijeci, ali je vozač na benzinskoj postaji u Kračini obaviješten da se mora vratiti na cestu za Helenu.

Inače na mjesto nesreće su među prvima došli stanovnici iz okolnih kuća među kojima Franjo Hrg, brat križevačkog gradonačelnika. (VL)

Vezano

Komentari su zatvoreni.