U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće na križevačkom području

U protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom, a obje su se dogodile u široj okolici Križevaca.

Jučer, 19. svibnja, oko 8.40 sati, u Škrinjarima 21-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom VW Caddy virovitičke registarske oznake za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta. Uslijed neprilagođene brzine prednjim djelom vozila udario je u prednji dio osobnog automobila Opel bjelovarske registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 39-godišnji vozač. Nakon sudara teretni automobil sletio je van kolnika te se prevrnuo na bočnu stranu. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Nešto kasnije, oko 17 sati u Markovcu Križevačkom 19-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault zagrebačke registarske oznake u smjeru Sv. Ivana Žabno. Zbog toga što nije pridržavala potreban razmak prilikom vožnje u slijedu udarila je u osobni automobil VW bjelovarske registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 39-godišnja vozačica. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.