U sklopu Dječjeg tjedna održano natjecanje ‘Najbolji tim u gradu’

Novi najbolji timovi su u gradu! U sklopu Dječjeg tjedna održano je sportsko natjecanje „Najbolji tim u gradu“ u organizaciji Grada Križevaca,  Zajednice športskih udruga Križevci i Društva športske rekreacije Križevci.

Natjecanje je otvorio pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Grada Križevaca Sandro Novosel.

Natjecanje je to timova sastavljenih od roditelja i djeteta koji se natječu u disciplinama poput skakanja u vreći ili pucanja na gol. Najbolji su osvojili medalje, a svi sudionici su dobili majice.

Ove godine prvo mjesto u kategoriji vrtićanci osvojio je tim Vukonić Zlatko i Vito, drugo mjesto pripalo je timu Zvonar Tina i Petar, a treće timu Hrandek Bojan i Luka. Sudjelovali su još i timovi Delić Ana i Petar, Delić Ana i Pia, Šatvar Siniša i Marta te Knapić Ivan i Franka.

U kategoriji osnovnoškolci prvo mjesto osvojio je tim Širjan Milan i Marko, drugo mjesto tim Jakopčić Tomislav i Jan, a treće mjesto pripalo je timu Zvonar Tina i Ivan. Sudjelovale si i timovi Šijan Rafaela i Maja, Pavličić Igor i Petra, Čupen Anica i Maja, Zvonar Tina i Mina, Pijan Milan i Luka te Hasanec Nataša i Jan.


Vezano

Komentari su zatvoreni.