Klub nezavisnih vijećnika: „Danas je dokazano da se Rajnova predizborna obećanja ostvaruju“

Danas je u prostoru Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci, u budućoj dvorani kina, održano predstavljanje projekta nove sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci i opremanja multimedijalne dvorane u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci.

Detaljnije o tom predstavljanju mogli ste pročitati OVDJE, a o svemu je priopćenje poslao i Klub nezavisnih vijećnika Grada Križevaca. U nastavku prenosimo njihovo priopćenje u cijelosti.

“Današnja press konferencija na kojoj su prezentirani projekti školske sportske te kino dvorane, dokaz je da se predizborna obećanja dana u kampanji 2017. godine ostvaruju. Projekti koje je gradonačelnik Mario Rajn obećao u toj istoj kampanji polako, ali sigurno se realiziraju, kao i rješenja problema građana i Grada na koje skreću nezavisni vijećnici na aktualnim satovima sjednica Gradskog vijeća te svih odbora, unatoč pisanjima pojedinih medija da od svih obećanja neće biti ništa, tj. da se neće realizirati.

Bez obzira na ove uspjehe, posla i problema građana ima još jako puno i trebamo ih rješavati. Odgovorni smo prema građanima i Gradu, a takvi ćemo i ostati!”

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.