Održana prezentacija natječaja druge faze programa zapošljavanja žena Zaželi

U prostorijama PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije u utorak, 10. ožujka održana je prezentacija natječaja “Zaželi– program zapošljavanja žena – faza II” kojoj je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Okupljene je uvodno pozdravio zamjenik Ljubić koji je pozvao jedinice lokalne samouprave da i dalje prijavljuju projekte na natječaje iz EU i nacionalnih izvora, a ravnateljica PORA-e Melita Birčić je ukratko predstavila Natječaj nakon čega je održana konstruktivna rasprava pri čemu su identificirane potrebe pojedinih jedinica lokalne samouprave te su dogovorene daljnje aktivnosti koje prethode samoj prijavi na Natječaj.

Na kraju sastanka voditeljica Odjela za razvojne projekte Senada Ranilović predstavila je natječaje u najavi iz Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“. Sastanku su prisustvovali i predstojnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Križevci Vesna Kuterovac, ravnatelj Centra za socijalnu skrb Koprivnica Danijel Rušak te načelnici i ostali predstavnici jedinica lokalne samouprave.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.