Održana sjednica Nadzornog odbora Hrvatske zajednice županija

U Zagrebu je u četvrtak, 5. ožujka održana sjednica Nadzornog odbora Hrvatske zajednice županija kojoj je predsjedao zamjenik župana, ujedno i predsjednik Nadzornog odbora  Ratimir Ljubić. Predsjednik i članovi Nadzornog odbora Marijo Klement i Šime Vicković obavili su uvid u financijsko izvješće za 2019. godinu, izvješće o radu za prethodnu godinu te financijski plan za 2020. godinu. Upoznati su i s planom rada za 2020. godinu, njegovom dinamikom ostvarivanja, ali i s vizijom razvoja Hrvatske zajednice županija kroz duže razdoblje.

Zaključeno je da je financijsko izvješće za 2019. sastavljeno u skladu s računovodstvenim sustavom za neprofitne organizacije te da je u propisanom roku dostavljeno FINI za potrebe Ministarstva financija. Članovi odbora istaknuli su da je Hrvatska zajednica županija postala partner središnjim državnim tijelima u provedbi aktivnosti vezanih za pitanja lokalne i regionalne samouprave te snažan dionik u javnom dijalogu.

Članovi Nadzornog odbora raspravljali su o budućim aktivnostima Hrvatske zajednice županija i planovima aktivnosti koje su provele i planiraju provesti stručne radne skupine Zajednice. Predsjednik Ljubić pohvalio je napore koje je Hrvatska zajednica županija uložila razvoj međunarodne suradnje, s obzirom na projekte koje provodi s Uredom Europskog parlamenta i Predstavništvom Europske komisije u Republici Hrvatskoj.

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.