Svoboda i Tomas odigrali nove sjajne utakmice u Premijer ligi

U najvišem rangu domaće klupske košarke – HT Premijer ligi – dva izdanka križevačke škole košarke pokazala su pun raskoš svojeg talenta i umijeća loptanja pod obručima.

Ivan Svoboda bio je najbolji strijelac Hermes Analitice u domaćem porazu od vrlo jake Gorice. Bio je to neravnopravan dvoboj u kojem je trenutno trećeplasirana momčad prvenstva stigla do uvjerljivog slavlja sa 117:82. Za utjehu Svobodi ostaje saznanje da je bio daleko najbolji strijelac svoje momčadi s 23 poena, ali i izvrstan šut iz igre 8/11.

Luka Tomas je sa svojim Zabokom imao teško gostovanje kod Šibenika. Na legendarnom Baldekinu redovito se stvara jaka navijačka atmosfera koja je i jučer bila vjetar u leđa igrača Šibenke. Na koncu su domaćini slavili sa 81:70, a Tomas je bio sjajan, kao i u većini utakmica ove sezone. Zabio je 19 poena, također uz sjajan šut iz igre 7/11. Pridodao je tome i po dva skoka te asistencije, a po valorizaciji učinka bio je drugi najbolji pojedinac u redovima zagorske momčadi koji s klupe vodi Ivan Tomas.

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.