U subotu nastavak Hacklab radionice o GNU/Linuxu

Baby Gnu and Baby Tux , GNU/Linux, Izbor: FSF
Baby Gnu and Baby Tux
Baby Gnu and Baby Tux , GNU/Linux, Izvor: FSF

Nakon prve radionice prošle subote, u ovu subotu 7. prosinca 2019. održat će se druga radionica Hacklaba posvećena GNU/Linuxu i to od 10 sati do 12 sati u učionici Pučkog otvorenog učilišta Križevci (u zgradi Gradske knjižnice “Franjo Marković”, ulaz s parkirališta, sa stražnje strane zgrade). Hacklab orgnaizira udruga P.O.I.N.T. uz podršku i partnerstvo Pučkog otvorenog učilišta Križevci, a voditelj je radionica Marko Dimjašević.

Druga radionica nastavlja o GNU/Linuxu, a naglasak će biti na osnovama naredbenog retka. Preporuka je da polaznici dođu sa svojim prijenosnim računalima i prijenosnim USB memorijama kako bi sami mogli koristiti spomenuti operacijski sustav na vlastitom računalu.

Sudjelovanje je besplatno i slobodno za sve zainteresirane bez prethodne najave.

O voditelju: Marko je završio Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, a doktorat iz računarskih znanosti stekao je na Sveučilištu u Utahu, u SAD-u. Svoje vještine kasnije usavršava u kompetetivnim međunarodnim vodama IT-a. Danas profesionalne interese nalazi u području konstruktivne matematike, funkcijskog programiranja i teorije tipova.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.