Udruga P.O.I.N.T. ima novi projekt: Mala škola stripa kreće u nedjelju

Udruga P.O.I.N.T. od ove nedjelje starta s provođenjem najnovijeg u nizu projekata. Mala škola stripa održat će se u četiri termina tijekom studenog 2019., nedjeljom u 14 h.

Voditelji radionice su Helena Janečić, akademska slikarica i strip-autorica te Ivan Ivanović, 2D artist i ilustrator. Radionica će polaznicima otkriti tajne izrade stripa, uzbudljivog umjetničkog medija koji spaja likovni i literarni izraz, ali i tradicionalne i digitalne umjetničke tehnike. Na radionici će se strip raditi u nekoliko faza, od skice do finalnog proizvoda. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane. Nije potrebna predbilježba.

Ovaj projekt izravan je nastavak radionice održane u sklopu 15. Culture Shock Festivala koji se održao ranije ove godine. U sklopu festivala održana je druga po redu radionica crtanja stripova, prva nakon 2017. godine. Posjećenost radionice bila je izuzetno visoka, stoga su se organizatori iste odlučili na sljedeći korak te su pokrenuli Malu školu stripa.

Projekt organizira Udruga P.O.I.N.T. Križevci, uz financijsku potporu Koprivničko-križevačke županije, te podršku Pučkog otvorenog učilišta Križevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.