NOVI PROGRAMI U KRIŽEVAČKOM POU: U planu i škola kuhanja

Projekcijom filma Zvijezda je rođena, na Nemčićevom trgu u Križevcima, ovog tjedna završava drugo izdanje Robin ljetnog kina. U redateljskom debiju Bradleyja Coopera, inače četvrtoj verziji istoimenog filma iz 1937. godine, Lady Gaga tumači konobaricu Ally, koja mašta o pjevačkoj karijeri. Ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Željka Šunjić zadovoljna je odazivom svojih sugrađana na ljetne projekcije na otvorenom i već je najavila nova događanja.

– Za sredinu rujna pripremili smo koncert poznate pijanistice Nade Majnarić, u dvorani Glazbene škole, a od 27. do 29. rujna u suradnji s KVARK-om organiziramo Dane smijeha u Velikoj obnovljenoj dvorani – rekla je ravnateljica.

Od edukativnih programa, Pučko je učilište za ovu sezonu organiziralo one za gerontodomaćice i knjigovođe.

– I ove godine imat ćemo školu crtanja, koja je svake sezone dobro posjećena, a slikari su izuzetno aktivni. Planiramo i neke novosti, otkrit ću samo da razmišljamo o školi kuhanja koju bismo organizirali u suradnji s poznatim križevačkim kuharom i nastavnikom kuharskih predmeta Mišelom Doskočilom – otkriva Šunjić.

Već su dogovoreni neki koncerti, predstave, radionice i predavanja za novu sezonu, te već tradicionalne aktivnosti za Spravišče. (GPP)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.