LET 3 spreman oduševiti Klub kulture


Potkraj prosinca 2006. godine, LET 3 je oduševio križevačku publiku i tako ispisao najljepšu pozivnicu za svoj drugi dolazak na isto mjesto, u subotu 2. veljače u Klubu kulture. Karta u pretprodaji stoji 45, dok je na dan koncerta nabavljiva po 55 kuna. Pretprodaja se obavlja na sljedećim lokacijama: Klub kulture, Caffe Bar Fan, Art Rock Caffe. Križevci.info poklonit će jednu ulaznicu najsretnijoj čitateljici ili čitatelju koji na adresu redakcije, uz osobne podatke, pošalju točan naslov osvrta na prošli koncert ovog izvođača u Klubu kulture, objavljenog na križevačkom portalu. Nagradna igra traje do ponoći u petak 1. veljače.

Neponovljivi riječki rockeri LET 3 oduvijek su bili protuteža učmaloj glazbenoj sceni u Hrvata te su i dan danas, nakon 20 godina svog postojanja, još uvijek u stanju zapaliti svako mjesto u kojem sviraju. "Putujuće kazalište" koje svira, pjeva i pokazuje svoje golo tijelo kada na sebi nema mnoštvo modnih dodataka poput fluorescentnih kondoma, prizor je koji se ne zaboravlja i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Upozoravamo sve zainteresirane kako je broj ulaznica ograničen. Također, uzmite u obzir da je prvi koncert bio rasprodan te stoga požurite po svoj primjerak vrijednog papirića kako biste mogli nazočiti najzabavnijem rock bendu hrvatske današnjice.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.