HPD “Kalnik” oduševio publiku koncertom filmske glazbe

 

Nakon šlagera u filmu “Tko pjeva, zlo ne misli” i starih balada, te rock koncerta u zborskim obradama, mješoviti zbor Hrvatskog pjevačkog društva “Kalnik” održao je u petak navečer koncert filmske glazbe u Velikoj dvorani Hrvatskog doma.

Koncert je održan u prigodi obilježavanja Dana grada, a na programu su bile teme iz američkih i hrvatskih filmova i serija poput Jamesa Bonda, filma Pretty Woman, Čarobnjaka iz Oza, Titanica i drugih, kao i hrvatskih serija poput Gruntovčana i Malog mista.

Gosti koncerta bili su Tamara Perc na gitari, Jelena Stanković na klaviru, Adriano Đuranec na udaraljkama i Tamburaški sastav “Gelipteri” pod vodstvom Josipa Šatraka, a zborom je ravnao maestro Ozren Bogdanović uz tehničku podršku Frane Homena i Vedrana Delića.

Hrvatsko pjevačko društvo “Kalnik” i ovim je koncertom, kao i proteklim tematskim i godišnjim koncertima, oduševilo križevačku publiku u prepunoj dvorani Hrvatskog doma, među kojima su bili zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

 

Vezano

Komentari su zatvoreni.