DVD Špiranec održao godišnju skupštinu

U nedjelju, 10. veljače održana je redovna godišnja skupština DVD-a Špiranec koju je otvorio predsjednik Društva Željko Skalički. Društvo broji 68 članova, 20 izvršnih, 23 pričuvnih, 10 počasnih, 5 vatrogasne mladeži i 10 vatrogasnog pomlatka, a u protekloj 2018. godini bili su iznimno aktivni.

Pozdravnim riječima obratili su se Željko Rusan, dozapovjednik Požarnog odreda Veliki Raven, koji je istaknuo da kako je za svaki posao i napredovanje bitna sloga, jer je to najbitnije u svakoj zajednici. Predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić pohvalio je izvješća te istaknuo nadu da će napokon u Špirancu zaživjeti i ženska ekipa.

Predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović istaknuo je kako vjeruje da će DVD Špiranec realizirati plan rada za 2019. godinu: „Mi smo tu ispred Grada da vam pomognemo i financijski i logistički. Dobro je da je veza između DVD-a i Mjesnog odbora usko vezana i vjerujem da će ovo godine vaš dom dobiti novu stolariju koja vam je potrebna.“

Čestitke na provedenim aktivnostima uputio je i gradonačelnik Mario Rajn: „Drago mi je i zbog DVD-a, ali i zbog novoformiranog Mjesnog odbora s kojim vjerujem da ćemo puno bolje surađivati. Predsjednik vijeća, kolega Katanović dobro je najavio da nam je u planu ove godine zamijeniti stolariju na vašem domu. Sljedeće godine kada dođem stolarija će na ovom domu biti zamijenjena. Imamo s Mjesnom odborom i neke druge planove, a koji se tiču popravaka i nasipavanja puteva na ovom području, a što nam je minimalan plan za ovu godinu.“

Na kraju skupštine Ivan Mužić podijelio je i uvjerenja o stručnom osposobljavanju za vatrogasca prve klase Martinu Kozjaku, za dočasnika prve klase Igoru Milošu, Tomislavu Vrbeku, Vladimiru Biškupu, Mariju Zarepu i Vladimiru Milošu. Skupštini je prisustvovao i pročelnik upravnog tijela Grada Križevaca Krešimir Brunović.

Vezano

Komentari su zatvoreni.