Fotoradionica Hrvatskog fotosaveza ‘Blagdanska čestitka’

Foto: Hrvatski fotosavez

Zajednica tehničke kulture Križevci i Foto-kino-video klub ‘Križevci’ krajem prošlog tjedna (29. i 30. studenoga i 1. prosinca 2018. godine) nastavili su dosadašnju odličnu suradnju sa Hrvatskim fotosavezom.

Hrvatski fotosavez je u prostorima Zajednice tehničke kulture Križevci održao trodnevnu foto radionicu ‘Blagdanska čestitka’. U program fotoradionice bili su uključeni učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci i njihovi voditelji. Oni su u programu foto radionice sudjelovali 29. i 30.11.2018. godine.

Hrvatski fotosavez u subotu, 01.12.2018. godine održao je foto radionicu ‘Blagdanska čestitka’ s mladim članovima Zajednice tehničke kulture Križevci i Foto-kino-video kluba ‘Križevci’, a u goste su im došli i članovi Foto kluba ‘Bjelovar’.

Na foto radionicama Hrvatskog fotosaveza ‘Blagdanska čestitka’ sudjelovalo je ukupno 34 sudionika, 17 sudionika iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci, 12 sudionika Zajednice tehničke kulture Križevci i Foto-kino-video kluba ‘Križevci i 5 gostiju iz Foto kluba ‘Bjelovar’.

Program foto radionica Hrvatskog fotosaveza ‘Blagdanska čestitka’ provela je Zlata Medak, voditeljica programa za mlade Hrvatskog fotosaveza.

Zadnjeg dana provedbe programa, u subotu 1.12.2018. g., polaznici su izložili svoje radove na trgu J. J. Strossmayera 5 u Križevcima ispred zgrade Turističkog informativnog centra Križevci.

Vezano

Komentari su zatvoreni.